petak, 31. prosinca 2010.

iPhonECG slučaj prati svoje srce stopa kako bi bili sigurni da na odgovarajući način uzbuđen o HZZ-a

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/31/iphonecg-case-monitors-your-heart-rate-to-make-sure-youre-appro/:
HZZ je ne samo o postupno tanji i brži hardver, znate. Neki ljudi vole da bi legitimno inovativne ideje za show, kao što je ovaj iPhonECG slučaj, koji čini ono što mu ime sugerira: to traje EKG (elektrokardiogram), čitanje vaše srce je aktivnost kroz par elektroda, a zatim komunicira svojim nalazima iPhone 4 to može biti priključen. Kažemo to može biti priključen na iPhone kao komunikacija je učinio bežično, tako da vjerojatno ćete biti u mogućnosti pratiti vaše zujalica's ritam bez Applephone pritisnut protiv svoje grudi. Onda opet, možda vam se sviđa to. To je slobodan svijet, ne suditi. Mi ćemo biti poslane iz naše najviše dlakavog grudi urednik da ovu stvar pravilan test na konvenciji Las Vegasu sljedećeg tjedna. Do tada, opseg out video nakon pauze.

Nastaviti čitanje iPhonECG slučaj prati svoje srce stopa kako bi bili sigurni da na odgovarajući način uzbuđen o HZZ-a

iPhonECG slučaj prati svoje srce stopa kako bi bili sigurni da na odgovarajući način uzbuđen o HZZ-a prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 31 pro 2010 08:19:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink medGadget | izvor Alivecor | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar