petak, 31. prosinca 2010.

FTA nagrade 16,6 milijuna dolara u subvencijama za gorivo istraživanje stanica autobusa

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/31/fta-awards-16-6-million-in-grants-for-fuel-cell-bus-research/:
Dok smo bili ljubomorno objesio na Južnu Koreju radnog električni bus sustav , Božić navodno je došao rano za par sretnika SAD gorivih ćelija autobus istraživačke projekte - u obliku 16,6 milijuna dolara u Saveznoj upravi Transit potpore. Pasadena temelji Calstart kvrgav gotovo 10,2 milijuna dolara i da će dimnjak 70 posto sredstava za razvoj prve faze low-cost, trajnije gorive ćelije elektroenergetskog sustava. Calstart onda će potrošiti svoje preostalih 2,9 milijuna dolara u partnerstvu s regionalnim Chicago Transit Authority razvijati i testirati održivost goriva ćelija flote autobusa u hladnim podnebljima. Centar za transport i okoliš u Atlanti bio je drugi projekt koji se zabio u vlak savezni novac sos. Dobio je težak 6,4 milijuna dolara kako bi proširila na šest različitih projekata koji brljati u sve, od razvoja brzog punjenja 35-noga autobusa gorivih ćelija, za slične verzije litij-ionska, za poboljšanje postojećih hibridnih autobusa platforme. Federalni svinjetina za gorivih ćelija DSLR razvoj nažalost propustili rez. Za punu kašičica hit press release nakon pauze.

Nastaviti čitanje o slobodnoj trgovini nagrade 16,6 milijuna dolara u subvencijama za gorivo autobusa stanica istraživanje

FTA nagrade 16,6 milijuna dolara u subvencijama za gorivo autobusa istraživanja ćelija prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 31 pro 2010 17:25:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Autoblog | izvor FTA | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar