petak, 31. prosinca 2010.

Prvi svjetski dostavljaju RED EPIC dobiva ukraden u kući break-u

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/31/the-worlds-first-shipped-red-epic-gets-stolen-in-home-break-in/:
Sjeti se samo ranije ovog mjeseca kada OffHollywood studio glava Marka Pederson je postao prvi čovjek koji je vlastitim RED EPIC ? Pa, sada mu 58.000 dolara über kamera je otišao. Prema REDUSER foruma, EPIC je heisted sinoć zajedno s nekim gotovine iz Pederson je planinska koliba u Francuskoj, dok su on i njegova obitelj spavali. Pederson dionica na forum da "je nasilni ulazak kroz ulazna vrata lopovi zapravo ušli u master spavaća soba dok je moj in-zakoni su spavali, a stoji nogu od njihove krevet -.. Ispraznio novčanik i torbicu bilo 6 djece i 8 odraslih osoba spava u kući. " To je strahovit kapare dostojan Hollywood skriptu za siguran, ali srećom nitko nije ozlijeđen. Krivovjerje 'nadajući film poput priča se nastavlja danas s policijom zapravo gumene papuče pucanje slučaj. U međuvremenu, možda Peter Jackson mogu posuditi Pederson je jedan od njegovih 30 RED EPICS dok njegova vrati dijete.

[Hvala, Derek]

Prvi svjetski dostavljaju RED EPIC dobiva ukraden u kući break-u prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 31 pro 2010 10:42:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Reduser.net | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar