petak, 31. prosinca 2010.

SBN Tech za show off Android-based IP video telefon na CES

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/30/sbn-tech-to-show-off-android-based-ip-video-phone-at-ces/:
Nisu čuli za SBN Tech? Niste sami, ali to izgleda kao tvrtka sada je postavljen kako bi radije hrabri pokušaj pokušava izdvojiti iz čopora android tableta na CES-u sljedeći tjedan. Njegova kuka, međutim, da je njegova tableta nije zapravo tableta, ali "IP video telefon", koji svibanj ili svibanj ne biti sličan uređaj na slici iznad koje je bio poduzeće prikazuje off u zadnje vrijeme. Naravno, dok je tvrtka svibanj biti to touting kao "video telefon" Prvo i osnovno, uređaj se čini prilično standardni android tableta ispod da pod krinkom - to omot 10,1-inčni 1024 x 600 zaslon, utor za SD karticu za proširenje, a tvrtka napominje da ćete biti u mogućnosti koristiti ga za e-poštu, Twitter, Facebook i sve svoje uobičajene Android aplikacije. Još uvijek nema riječi o cijeni ili dostupnosti, ali te detalje bi trebao biti stvaranje sebe poznata uskoro.

SBN Tech za show off Android-based IP video telefon na CES-u prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 30 pro 2010 21:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor AVING , Android Zajednice | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar