petak, 31. prosinca 2010.

Android je još uvijek strašno tekstualnih poruka greške koje ćete dobiti otkaz, poprsje, ili na drugi način zbunjen

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/31/android-still-has-horrible-text-messaging-bugs-thatll-get-you-f/:
Pardon ako nas naslov je malo senzacionalno, ali to je onaj koji smo osobno iskusili - a to nije lijepo. Za najmanje zadnjih par verzija, Android je udario s nekoliko vrlo ozbiljnih bugova u svojim SMS poruka podsustava koji u konačnici može završiti da uzrokuju tekst krivo kontakt - čak i kontakata koje nikad nisam texted prije. Čini se da nekoliko načina otkaza, jedan mi definitivno iskustvo o Gingerbread -powered Nexus S znače biti preusmjeren na krivi thread kad ga dodirnite bilo u Obavijesti popis ili nit popis majstor u programu Poruke, tako da ako ne primijetiti, da ćete završiti pečenja poruku na krivu osobu.

Više ozbiljno, ipak, postoji i otvoreno pitanje u Android je sustav praćenja bugova - neobjašnjivo označen "medij" prioritet - gdje poslane SMS poruke mogu pojaviti se biti u ispravnom konac i još uvijek kraj gore bitak poslao na drugi kontakt uopce. Drugim riječima, ako vam podići Poruka Detalji zaslonu nakon što je činjenica, možda čak i ne znaju tešku djelo koje ste počinili dok vam šef, druge značajne, ili najbolji prijatelj - bi da je bivši najbolji prijatelj - ti tekstovi leđa . Čini se da su neki pokušaji na Google dijelu tijekom godine kako to popraviti, ne možemo potvrditi da je to još uvijek događa u 2,3, ali za što je vrijedno, problem nije riješen označen na Google Code ... i to je bio otvoren nekih šest mjeseci.

To je slično budilica da povremeno neće otići ( mi smo bili tamo ) ili automobil koji slučajno neće pustiti okrenete volan - vi jednostavno ne možete imati telefon koji vam ne mogu vjerovati da komunicirati s pravim ljudima. To je posao-prekidač. Mi smo prilično šokirana da ova pitanja nisu bili vezani i usranog za sve pogođene telefone kao over-the-air krpa mjeseci, ali bez obzira na razlog, mi bismo željeli vidjeti Google, proizvođači i prijevoznici kap svaki drugi Android ažurirati oni rade na i provjerite je li ovo u potpunosti je riješen odmah.

Želite li vidjeti ovaj fiksne koliko nam je činiti? Pomaknite se do dna Kodeksa stranici Google i hit "Glasajte za ovo pitanje i dobiti e-mail obavijesti promijeniti."

Android je još uvijek strašno tekstualnih poruka greške koje ćete dobiti otkaz, poprsje, ili na drugi način zbunjen prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 31 pro 2010 13:12:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink BGR , ZDNet | izvor Google Code , Android Pomoć | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar