nedjelja, 28. studenoga 2010.

Osram je novi LED paket od 50 posto svjetliji, obećava cameraphone bljeskove koji sišu 50 posto manje

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/28/osrams-new-led-package-50-percent-brighter-promises-cameraphon/:
Pogledajte one nasmijana twentysomethings tamo gore? To je, ljudi, je vrsta sreće koja se može postići samo sa 150 slavno lux LED intenziteta. Srećom, Siemens podružnice Osram Opto Semiconductors je upakiran nova LED čip koji sposobna stavljajući neke impresivne brojke, tvrdi 50 posto svjetliji nego njegov prethodnik - i to ga čini u stanju ravnomjerno osvjetljavanje 90-centimetar prostora na udaljenosti od jednoga metar. Cameraphone bljesak su očiti zahtjev, ali džep projektori su drugi očito dobrotvor - to je gotovo nemoguće nadoknaditi dovoljno svjetlosti iz 'em, a to bi trebalo pomoći. Nije jasno da li svjetliju džepni projektor će imati isti pozitivan učinak na ponašanje hrpa od stilski mladih, iako - više na tu situaciju kao što smo ga dobili.

Osram je novi LED paket od 50 posto svjetliji, obećava cameraphone bljeskove koji sišu 50 posto manje prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 28 studeni 2010 02:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor PhysOrg | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar