nedjelja, 28. studenoga 2010.

Keepin 'it real varanje: "MacBook Pro' runs 'OS X," izmiče pitanja na' legitimitet '

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/27/keepin-it-real-fake-macbook-pro-runs-os-x-dodges-question/:
Oh, da - što smo vidjeli litaniju knockoff MacBook Pro jedinica, ali kako je o jednom koji je zapravo brodovi s OS X? Kao što je na razini živčanih skyrockets prema beskonačnosti, neimenovani proizvođač u neimenovani dijelu Kine čini se da je Hawking lookalike MBP sa Snow Leopard na brodu - podvig koji čak i Psystar nije mogao postići za dugo. Kako se priča ide, oko $ 466 kupi ti 14-inčni stroj s sitan 1.66GHz Atom D510 procesor, 2GB RAM, 320GB hard disk i NVIDIA Ion 2 grafička platforma. Oh, i svijetleći Apple logo na poklopcu. Nažalost, dodgy specifikacije popis izgleda pomalo nerado se "prizna" da "OS X" zapravo je učitan, ali to je tamo. Vjerujte nam. Mi mislimo.

Keepin 'it real varanje: "MacBook Pro' runs 'OS X," izmiče pitanja na' legitimnost ' prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 27 studeni 2010 19:22:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor SKOPJE, Gadget | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar