nedjelja, 28. studenoga 2010.

Peter Jackson nabs trideset RED EPIC kamere na filmu Hobit, iskušavaj vas da puhati svoju štednju

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/28/peter-jackson-nabs-thirty-red-epic-cameras-to-film-the-hobbit-t/:
Mi još uvijek malo bummed da Peter Jackson nikada nije napravio Halo , ali to treba patch stvari TAD - Gospodar prstenova redatelj će film Hobita u 3D-u u cijelosti na trideset ručno obrađeni RED EPIC kamere, počevši početkom iduće godine. To je vijest ravno iz crvene osnivač Jim Jannard, ali to nije sve, kao i ograničen broj pre-proizvodnja EPIC paketi će biti dostupni na rane usvojitelje kao dobro. 58.000 dolara kupuje svoj duboko rupu pupi redatelj strojno EPIC-M tijela, titan PL montirati, bomba EVF i 5-inčni zaslon osjetljiv na dodir LCD, REDmote, četiri-paket baterija, punjač i čvrstom stanju pohranu modul sa četiri paket od 128GB SSD. Jannard očekuje da ručno sastaviti da je prvi batch 5K kamere u prosincu ili siječnju, početi pravi zbor linije mjesec dana nakon toga, i nadamo se imati široku dostupnost do NAB u travnju, iako on nije stvaranje bilo obećanja tamo. To je kako RED role . PR nakon pauze.

[Hvala, Patrick]

Nastaviti čitanje Peter Jackson nabs trideset RED EPIC kamere na filmu Hobit, iskušavaj vas da puhati svoju štednju

Peter Jackson nabs trideset RED EPIC kamere na filmu Hobit, iskušavaj vas da puhati svoju štednju prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 28 studeni 2010 11:55:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor REDUSER.net (1) , (2) , (3) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar