nedjelja, 28. studenoga 2010.

iPhone 3G, 3GS dobiti IOS 4.2.1 otključati, pomoću rizično ultrasn0w rješenje

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/28/iphone-3g-3gs-get-ios-4-2-1-unlock-using-risky-ultrasn0w-worka/:
Ne mogu čekati još minutu za vaš iPhone 3G ili iPhone 3GS biti carrier-otključana još jednom? Ako i samo ako ste već trčanje najnoviji firmware, zapravo možete ukrasti malo ipad koda odabrati potrebnu brave - iako postoje neke ozbiljne rizike u tome. IPhone Dev Team je novu verziju PwnageTool koji koristi 6.15.00 baseband firmware 3.2.2 sa ipad, koji koji se samo tako dogodi da trčanje savršeno na iPhone 3G i 3GS od oba telefona i tablete za to doba koristiti isti Infineon radio čip . Ako znate svoj put oko ipsw i redovito klupa-press SHSH mrljica, možete skinuti sav softver što vam je potrebno upravo sada - ali ako ne, možda želite da se kloniti postupka za sada. Govorili smo o rizicima trenutak prije, au ovom slučaju postoji vrlo malo - kao što je nemogućnost da unazaditi u osnovnom pojasu od 6,15 ili nikada ne puni vratiti opet, i to je prilično vjerojatno da Apple neće izgledati molimo na jamstvo ako otkriju da ste trčanje ipad softvera. Njima je pauze, klinac.

iPhone 3G, 3GS dobiti IOS 4.2.1 otključati, pomoću rizično ultrasn0w workaround prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 28 studeni 2010 17:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink @ MuscleNerd (cvrkut) | izvor Dev-Team Blog | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar