srijeda, 19. listopada 2011.

IRL: Playseat Evolution, HTC Thunderbolt i pet-year-old iMac

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/19/irl-playseat-evolution-htc-thunderbolt-and-a-five-year-old-ima/:
Dobrodošli na IRL , u tijeku značajka gdje govorimo o gadgetima, aplikacije i igračke koristimo u stvarnom životu i uzeti drugi pogled na proizvode koji su već dobili formalni pregled tretman.

Brzi anketa za Android loyalists vani: tko dobiva Droid razr ? Opting za Galaxy Nexus umjesto toga? Tu je još jedan ili dva od nas ovdje na Engadget prianja na naš NN droida i Nexus Ones, a nakon tjedan dana high-profile slušalica najavama, mogli bismo biti hemming i hawing za još mjesec dana još. Mi ćemo baciti Mihovila u taj brod, iako je uzeo priliku na Thunderbolt ranije ove godine te će biti zaglavi sa svojim baterije pražnjenje načina za još najmanje revolucije Zemlje. Kao i za nas ostale ne zbog za nadogradnju, Joe je još uvijek opravdavaju svoje 350 dolara igre igrati, a Billy je odgajati tim Luddite na njegov pet godina iMac. Vi znate vježba do sada: pridružite nam se prošlost raspada, gdje ćemo razgovarati o vjerodostojna (i sramotno stare) opreme koristimo u stvarnom životu.

Nastaviti čitanje IRL: Playseat Evolution, HTC Thunderbolt i pet-year-old iMac

IRL: Playseat Evolution, HTC Thunderbolt i pet-year-old iMac prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 19 listopad 2011 14:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar