srijeda, 19. listopada 2011.

PlayStation Store hits tablet S danas, omogućuje igračima proživljava slavu sredine 90-ih

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/19/playstation-store-hits-the-tablet-s-today-lets-gamers-relive-th/:
Sjeti se kako loše što ste željeli PlayStation telefon, samo da bi saznali da je "iskustvo" bio na čelu na mnoštvo uređaja preko Android spektra ? Pa, to izgleda kao što su Sony konačno je čineći dobro na taj retro-igranje obećanje. Od danas, tvrtka je jedan stop shop za klasične igre na prošlost odlazi živjeti u devet zemalja - iako, morat ćete biti tablet S vlasnika sudjelovati nostalgije PlayStation Certified. Pomoć Sony uvesti svoje fanbase natrag u dopadljivost i 32-bitne grafike deset naslova poznate PSOne fanovima: Cool granica, uništenje Derby, Hot Shots Golf 2, Jet moto 1 i 2, skakanje Flash, MediEvil, motorna tun Grand Prix! Rally križa i Wild Arms. Dakle, ako vam se dogoditi da se pakiranje elektronički div ne-sklopivi škriljevac, dobiti palčeve primed za kapacitivne šetnju dolje Memory Lane. Nema riječi o tome kada te drugim certificiranim uređajima će doći do rudnika tvrtke igre arhiva, ali uvijek postoji Vita za to.

PlayStation Store hits tablet S danas, omogućuje igračima proživljava slavu sredine 90-tih prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 19 listopad 2011 00:03:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor PlayStation blog | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar