srijeda, 19. listopada 2011.

VMware virtualizirane Android telefone dolaze u Verizon

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/2KqtapbyHRE/vmwares-virtualized-android-phones-coming-to-verizon.ars:

VMware je projekt kako bi virtualizacije tehnologije za Android smartphone je zaključana glavni nositelj partner u Verizon Wireless, koji će početi s prodajom virtualnih telefone "u nadolazećim mjesecima", VMware najavio je danas.

Tehnologija, poznata kao VMware Horizon Mobile , u suštini stvara dva uređaja na istom uređaju tako da instalirate gost operativni sustav u virtualni stroj, što je rezultiralo u radnom okolišu koja je izolirana od korisnika osobne okruženju, aplikacija i podataka. LG i Samsung imaju i dogovorili da izgrade telefone koji sadrže VMware hypervisor mobitel.

Osim Verizon, VMware danas je rekao da je potpisao do Telefonica za prodaju virtualizirane telefone u Europi, uključujući i Samsung Galaxy SII. Verizon najava imena LG kao hardver partnera, ali i Verizon i Telefonica će objaviti uređaja od više dobavljača Android.

Zahtjevi sustava za VMware hypervisor mobilne nije teško ispuniti: 700MHz procesor i 512MB RAM-a. Telefone s predinstaliranim hypervisors ne bi trebao koštati više nego što bi inače, to je samo još jedna značajka koja korisnici mogu omogućiti ili ignorirati kao što molim. "Vaš je telefon dolazi s preglednikom. Vi ne plaćaju extra za preglednik ", Srinivas Krishnamurti, viši direktor mobilnih rješenja na VMware, rekao je Ars.

Točan datum objavljivanja nije najavio prijevoznika.

Telefonica Android telefone će pružiti mogućnost da odvojene podatkovne usluge i dvije telefonske brojeve na istoj SIM kartici, jedan za rad i jedan za osobnu upotrebu. Nije još nije objavio hoće li Verizon će imati dual-broj telefona spreman na pokretanje, ali mogućnost je vezanje korporativne strani telefona za PBX sustav, Krishnamurti kaže. Čak i ako telefon ima samo jedan broj, zasebne profile stvorio Horizon Mobile zadržati posao poruka i pregledavanja odvojeno od osobnog dijela telefona, i neka ga upravljanje korporativnim strani bez dodira osobnih podataka.

VMware i partneri su proveli poduzeće suđenja s 50 korisnika od 5 tvrtke za dobivanje povratne informacije o učinkovitosti i upotrebljivosti, a provodi više suđenja sljedećeg mjeseca. VMware je također razvio smartphone platforma za upravljanje IT trgovine poznat kao Horizon Mobile Manager, web-based proizvod koji je namijenjen za pomoć administratorima odredbe, nadzor i upravljanje korporativnim telefon profile zaposlenika u vlasništvu uređaja. Telefonica će preprodavati Horizon Mobile Manager u oblak-based usluge.

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar