srijeda, 19. listopada 2011.

Google najavljuje NFC-based android širina za razmjenu između uređaja

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/18/google-announces-nfc-based-android-beam-for-sharing-between-phon/:
Google već prihvatila NFC za mobilne plaćanja , a to je sada spreman učiniti neke dijeljenja, kao dobro. To dolazi u obliku novog Android Širina značajka za sladoled Sandwich, koji je tvrtka objavila samo u sklopu zajedničkog događaj sa Samsungom u Hong Kongu. Slično kao i HP-zlosretan Touch-to-dijeliti funkcionalnosti, to će vam jednostavno dodirnite dva NFC-omogućen sprava zajedno dijeliti dio informacije. Koji će raditi s nizom aplikacija i usluga u Android, uključujući YouTube video, kontakt informacije, karte, web stranice, pa čak i linkove na aplikacije u Android Market. Štoviše, Google je također najavio da SDK je dostupan za download danas - to se na izvor link ispod.

Google najavljuje NFC-based android širina za razmjenu između uređaja prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 18 listopad 2011 23:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Android Developers | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar