srijeda, 19. listopada 2011.

Sladoled Sendvič revamps Android kameru i galerija značajke

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/18/ice-cream-sandwich-revamps-android-camera-and-gallery-features/:
Prošlo je dugo vremena dolaze, ali uz uvođenje Ice Cream Sandwich , Android napokon ima značajan korak naprijed u smislu kamere i galerije značajke. Sučelje kamere je potpuno novo - to je brži i jednostavniji za korištenje s trenutnim pristupom iz zaključavanje zaslona. Fotografije su poduzeti odmah zahvaljujući nulu okidača i kontinuirano automatsko izoštravanje s detekcijom lica. Touch-na-fokus s izloženost zaključavanje sada je podržan, a UI dodaje odgovarajući digitalni zoom klizač.

Galerija app je također znatno poboljšana, s Instagram poput "hipster filtere" i ugrađeni foto urednik koji vam omogućuje obrezivanje i rotirati slike na proizvoljnim kutom. Bilo ugađanje koju čine se spremaju kao zasebnu datoteku, čuvanje izvorne pucao netaknut.

Razvijanje ...

Sladoled Sendvič revamps Android kamere i galerija mogućnosti prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 18 listopad 2011 22:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar