srijeda, 19. listopada 2011.

Značajka: "Mislim da su oni ludi": Unutar 48 sata bitke za izgradnju najbolji video igre

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/3z_jAkhyxW4/i-think-theyre-mad-inside-the-48-hour-battle-to-build-the-best-video-game.ars:

Zašto bi jedan kodiranja sam tim voziti do ruba iscrpljenosti stvoriti punokrvni video igre jedan sadrži fine-u tijekom jednog vikenda? Zašto bi 20? Poslali smo naš čovjek u Australiji 48 sata "igru Jam" saznati, a on se vratio s čudesnom 24.000 riječi odgovoriti. Ako čitate ovaj komad ne bi želite bič iz laptopa i učiniti nešto kreativno, možete biti mrtav iznutra. Ovdje je, dakle, dio jednog od naša tri dijela epske, pokrivajući igra zastoj u prvoj večeri, dijelova dva i tri će slijediti tijekom sljedeća dva dana.

Te tri male riječi

"To je sve o hrani", kaže Truna.

To je petak poslijepodne. Ja sam na Queenslandu University of Technology (QUT) je Kelvin Grove kampusa u Brisbaneu, Australija, gdje je 120 amaterskih i profesionalnih igre programeri su oko da poduzme naporan test izdržljivosti, živaca, i razum. U nekoliko minuta, u 16:00, oni će primiti tri riječi. Zatim, u sljedećih 48 sati, moraju smisliti, prototip, i stvoriti potpuno igrati igru ​​na temelju tih riječi.

Truna je mozak ovog malog natjecanja-cum-socijalnog eksperimenta u tome kako razbiti ljudsko biće u potpunosti. Ona je Brisbane Međunarodne razvojne udruge Igra poglavlje je "teta" i dizajn predavač na QUT. Nije pretjerano reći ona je središnje lokalnoj igri dev zajednice. Danas, ona je vrtoglav na kreativnu energiju oko sebe.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar