utorak, 27. rujna 2011.

Android pokreće 56 posto smartphone prodan u posljednja tri mjeseca

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/26/android-powered-56-percent-of-smartphones-sold-in-the-last-3-mon/:
Nielsen istraživanje
Kada posljednji smo provjeriti u sa Nielsen (koji je ranije ovog mjeseca) Google mobilni OS je poveliki dovesti, napajanje nešto manje od 42-posto pametnih telefona prodanih, dok je Apple bio stjeran više od uglednih 28-posto tržišta. U nekoliko kratkih tjedana jer, Android je vidio svoj udio raste na 43-posto. Što je još zanimljivije, u više od 25.500 ispitanika koji su kupili smartphone u posljednja tri mjeseca, nevjerojatnih 56-posto je izabrao da ide s goog. Apple je održao stabilan 28-posto u cijeloj ploči. Big G dobitke došao na račun RIM (samo 9-posto telefona prodanih u posljednja tri mjeseca su kupine) i dvosmislenim "ostalo" (Symbian, Windows 7 Telefon, Bada, meego, itd. .. čine 6 - posto prodaje). Važnije od izbora platforme ipak, da su pametni telefon prodaja općenito penjanje - računovodstvo za 58 posto od svih prodanih mobitela u kolovozu i vožnje smartphone prodor do 43 posto.

Android pokreće 56 posto smartphone prodan u posljednja tri mjeseca prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 26. rujna 2011 21:40:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Nielsen | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar