utorak, 27. rujna 2011.

Prošećite Ocjena poduzima Zavrsena Off Slick novi stan-Lociranje alat

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/2_JVhBbJa1A/:
walkscore

Možda ćete biti upoznati sa Prošećite Ocjena , mjesto koje drobiti mapiranje podataka u jednostavnim "walkability" rezultat za susjedstvo i regiju. Znate, da li hrana i zabava u blizini, da li tranzit je dostupna, i tako dalje. To je se koristi više od 10.000 web stranice koje popisa stanova i nekretnina sada, pod uvjetom da na-a-pogled dojam o tome koliko možete očekivati ​​da će trebati vaš automobil.

Oni sjede na tonu podataka iz tranzitnih vlasti, OpenStreetMap, a korisničkog unosa, te su odlučili utjecati da se u više user-centric alat, Apartman pretraživanja. To je u osnovi okreće oko teleskopa, umjesto da se vam se sviđa i pružanje mijenjati i walkability rezultat, stavite na radnom mjestu i željeni mijenjati, i to pronalazi mjesta za vas u tom putovanje vrijeme. I to izgleda stvarno cool, dok to radiš.

Da budem iskren, kada sam čuo hoda Score natrag u dan, nisam to povjerenje. Ipak ne, stvarno. Anegdota o walkability od prijatelja bih povjerenje, i svojim nogama, ali standardizaciju to neodređen pojam uvijek činilo sumnjivo poduzeća za mene. No, to repurposing podataka čini savršenom smislu. Evo video, tako da možete vidjeti što usluga izgleda ovako:

Također bi trebala biti žive upravo sada u Prošećite Ocjena web-mjestu. Način širi podsjeća me na nezaustavljiva zaraze u Hollywoodu Bijeloj kući brifing. "U 45 minuta zombija mogao biti što se tiče Ballard, gospodine. Koji je tragedija jer je to susjedstvo stvarno počinju da se. Velika tržnica i berba trgovinama. "

Stvarno, međutim, to čini više relevantnih statistika mi od stvarnog Walk rezultat. Mjerenje mijenjati puta je osjetljiv posao, ali Walk ocjenu suosnivač Matt Lerner me uvjeravali da je njihova procjena vrlo pažljivo izračunava, s padding vrijeme za šetnju ili između postaja na čekanju za vlakove. To izračunava ruta različito ovisno o tome koja je najbolja za vožnju, hodanje, busing, i slično, tako da nije tako jednostavno kao što izgleda. Express vlakova, kratice preko parkovima, to je sve tamo.

Prezentacija je ono što mi se sviđa, iako. Aktivno sudjelovanje korisnika i dinamičan vizualni prikaz podataka su zadovoljavajući i praktične. Ona pomaže u otkrivanju i naravno onih malo bogat stan oglasi (možete filtrirati po cijeni, veličini i sl.) lako pregledavanje i lako Šetnja ocjenu da ostvaruju.

Što nije na sviđa? Pa, to nije vrlo pokretne. Bilo bi lijepo biti u mogućnosti da biste spremili susjedstvu, upute, i nekoliko zanimljivih stanova mobilni apartman tražilo cca. Oni svibanj isto tako imati tvrdo vrijeme crtanje korisnika, jer ova usluga je više centralizirana na stranici Prošećite Ocjena i nije sasvim kao univerzalno ugradivi.

Možete dati ga probati odmah i vidjeti kako njihove procjene stog se protiv svoje poznate mijenjati puta, a također vidjeti gdje ste mogli biti živi. Kao za mene, moje susjedstvo je "Walker je raj", a moja mijenjati je oko deset koraka, pa ću ostati gdje jesam.


Nema komentara:

Objavi komentar