utorak, 27. rujna 2011.

Samsung Galaxy tab 7,7 WiFi hitova FCC tabtastic slavi

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/26/samsung-galaxy-tab-7-7-wifi-hits-the-fcc-in-tabtastic-glory/:
On svibanj imati pp od GO MIA na sajmu IFA 2011 ranije ovog mjeseca, zbog tijeku pravnu bitku, ali Samsung Galaxy tab 7,7 sigurno ne plod naše mašte . Daleko od toga: uređaj, nazvan GT-P6810, samo je dobio staviti preko svojih koraka u posvećen dvoranama Federal Communications Commission , i izašao neozlijeđen, a uz neke pristojne dijagrami koji zapravo show off tablet u nešto laskavu način. Verzija vidjeti prolazi kroz FCC najvjerojatnije 16GB WiFi samo verzije, kao što ne spominje bežični bendova mogao biti pronađen. Bilo ili ne to će pogoditi SAD-obala je neizvjesnost, jer prolaz kroz vlade ne jamči to zapravo će se prodavati ovdje, ali Galaxy tab seriji već ima dovoljno vremena da pokupite popularnosti bod ili dva.

Nastaviti čitanje Samsung Galaxy tab 7,7 WiFi hitova FCC tabtastic slavi

Samsung Galaxy tab 7,7 WiFi hitova FCC tabtastic slavi prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 26. rujna 2011 20:10:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor FCC | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar