utorak, 27. rujna 2011.

Nuance dodaje WP7 podršku, daje devs bolje usluge s NDEV Mobile programer programa

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/27/nuance-adds-wp7-support-gives-devs-better-service-with-ndev-mob/:
Znate Nuance zar ne? Oni su ljudi koji čine Dragon softver za prepoznavanje govora za Macove , iThings , Kupina , androidi i automobilima . Ranije ove godine, tvrtka je objavila Zmaj Mobile SDK za pružanje alate potrebne da biste dobili narod govori na svoje telefone, umjesto s njima. Sada, Nuance je dodao podršku za Windows Phone 7 (nema Mango podrška ... još ocijenjena) i nadograditi svoj ​​razvojni program pružiti devs s više podrške tako da je lakše napraviti glas-aplikacija. Osim toga, to je dodao osam novih jezika na repertoar - Kanadski francuski, Amerike španjolski, nizozemski, norveški, švedski, korejski, tajvanski mandarinski, kantonski i - s više doći.

Moramo razgovarati s Nuance o svojim novim programom, sada se zove Mobile NDEV, i rečeno im je da je slomljena na tri razine: srebro, zlato i Emerald. NDEV Silver je osnovni razinu koja daje devs slobodan pristup Nuance teksta u govor i prepoznavanje glasa tehnologije. Zlato usluga omogućuje pristup SSL šifriranje podataka i web sučelje usluga putem po korisniku ili po transakciji cijena modela. Na gornjem kraju, Emerald razini role na crvenom tepihu s integriranim prilagođenih rječnika i gramatike - za stvaranje aplikacije koje priznaju industrija žargon - i posvećena upravljanje računom. Tvrtka vidi Emerald razine povjerenja najviše poslovnim korisnicima, ali je dostupna za bilo dev spremni poni za dodatne Nuance TLC. Dakle, neustrašivi cca odluka, sada kada imate alate kako bi naše telefone razumiju nas bolje nego ikada, kako ćete ih koristiti?

Nastaviti čitanje Nuance dodaje WP7 podršku, daje devs bolje usluge s NDEV Mobile programer programa

Nuance dodaje WP7 podršku, daje devs bolje usluge s NDEV Mobile programer programa prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 27. rujna 2011 00:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Nijansa , (2) | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar