utorak, 27. rujna 2011.

Sprint je neograničen podaci planira se ne ide nigdje, CTO potvrđuje

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/27/sprints-unlimited-data-plans-arent-going-anywhere-cto-confirm/:
Sprint može imati puno od promjena u trgovini za svoje nadolazeće " strategiju ažuriranje , "ali to izgleda kao jedan ključnih politika će ostati na mjestu - neograničen podaci planira. Obraćajući se novinarima u pokrenuti u San Franciscu jučer, tvrtka CTO Stephen Bye potvrdio da, iako konkurenti kao što su Verizon i AT & T su ukidanje svoje neograničeno planove, Sprint ostaje predana pružajući svojim klijentima s beskonačnim podataka. Na taj način neće doći bez troškova, budući da, kako je objasnio Bye, nisu svi neograničeno pretplatnika pojesti istu količinu podataka. No, exec je istaknuo da su ovi napori protutežu relativnoj jednostavnosti upravljanja neograničeno sheme, i ne čini sasvim kao previsoki u usporedbi s skrivenih korisničku podršku troškove koji su uključeni u složenije, kata planove. Ipak, unatoč svemu tome optimizam, Sprint Izgleda potpuno svjesni da su neki veliki troškovi na horizontu, pogotovo s preuređenom 4G LTE mreže u cjevovod i, možda, uz iPhone 5 na putu . "Ima li pritisak? Da," Bye priznao. "Postoji izazov za sve inženjere da rade na tome kako smo dobili strukturu troškova prema dolje." Bye je otišao na to ponovimo, međutim, da iako je nova mreža za prijenos podataka može privući nove ulagače, što je u konačnici Sprint jedinstveni podaci planova koji će se držati svojih kupaca netaknut.

Sprint je neograničen podaci planira se ne ide nigdje, CTO potvrđuje prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 27. rujna 2011 03:25:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor CNET | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar