utorak, 27. rujna 2011.

Sony Video Neograničeno-preview donosi Gracenote metapodatke SEN

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/27/sony-video-unlimited-preview-brings-gracenote-metadata-to-sen/:
Unatoč jednom od svojih execs vezanja ovog proljeća je podugačak PSN ispada kao " veliko iskustvo ", ljudi u Sony je kucalo kolnika bubanj do potrošača moral. Natrag na IFA , oprema predstavila svoj ​​novi sve-u-jednom Sony Entertainment Network, a već daje VOD krila, video Neograničeno, facelift. Od danas, PS3 vlasnici drži PlayStation Plus pretplatu možete preuzeti kreativno pod nazivom "Video Neograničeno-preview" app od PlayStation Store. Prema Sony, novo korisničko sučelje je sve o davanju ljudima ono što žele, au ovom slučaju to znači da je moderniji sučelje, s velikim svijetle grafike i nenametljive, užaren plavi tekst. To također znači Gracenote integracije, otvarajući mogućnost beskonačne zec-rupa povezanih sadržaja pretraživanja. Imali smo nekoliko minuta s novim postava, i našao se u potrazi sadržaja vezanih uz Danny McBride je Vaše visočanstvo pod kategorijama kao što su "lakomislena Buffoons" i "mitske zvijeri", iako smo samo mogli su lako pozvao naslova s redatelj filma ili bilo kojeg njegova zvijezda.

Ako to nije dovoljno odlaska iz konvencionalnih video na zahtjev dogovoru, novi UI također ima "tehnologija pelivan traži", koji napušta redovito tipkovnici stilu ulaz za PS3 kontrole - kliknite desni gumb za odabir slova kao što dođite vertikalno kroz pismo. Ovaj "patentirana tehnologija" također autocompletes upita i slično prednosti Gracenote baze podataka, omogućujući vam pretraživanje po naslovu, glumac, redatelj ili oznaku. Novi UI je specifična za tvrtke video servis te je trenutno dostupan samo preko PS3, ali mi smo rekli da će razvaljati na cijelu mrežu, a podržani uređaji negdje u budućnosti. Svi korisnici PlayStation Network će biti u mogućnosti to preuzimanje datoteka pregled app počevši 11. listopada, check out video pregled ugrađen nakon prekida.

Nastaviti čitanje Sony Video Neograničeno-preview donosi Gracenote metapodatke SEN

Sony Video Neograničeno-preview donosi Gracenote metapodatke SEN prvobitno pojavio na

Nema komentara:

Objavi komentar