četvrtak, 4. kolovoza 2011.

Apple nudi Find My Mac za beta testiranje, želi igrati Policajci i razbojnici

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/03/apple-offers-find-my-mac-for-beta-testing-wants-to-play-cops-an/:
Jeste li ikada izgubili svoj ​​teško stečeni MacBook Air ili je cijeli projekt nestati u ruke prljave lopov, samo da bi otišao zauvijek? Pa prijatelji, vrijeme je uskoro za Find My Mac značajka za pružanje visoko tražio nakon uzdah olakšanja, Find My iPhone-stilu . Apple je objavio program u divljinu za registrirane iOS devs, a jedini drugi zahtjevi se OS X Lion i iCloud pretplate. Korištenje WiFi mreže da biste pronašli Vaše nedostaje privjesak putem web-preglednika ili iOS uređaja, na mjesto alat nudi brojne protiv krađe mogućnosti - poslati prijeteće poruke, zaključati dolje stroj na daljinu, ili čak i obrišite stroj vožnje čist. Možda ćemo vidjeti detalje lansirati sigurnosti s iCloud u jesen, koja je objavljena u beta form ranije ovog tjedna.

Apple nudi Find My Mac za beta testiranje, želi igrati policajaca i pljačkaša prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 3. kolovoz 2011 23:03:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink TUAW | izvor MacRumors | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar