četvrtak, 4. kolovoza 2011.

Sharp oživljuje Elite linija LED LCD televizora, cijena počinje na $ 6,000

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/04/sharp-resurrects-elite-line-of-led-lcd-tvs-pricing-starts-at-5/:

Sjeti se Pioneer Kuro brand HDTV? High-end linije plazma je postao mjerilo za tržište kućnih kina, ostavljajući prilično velik prazninu u srcima HD opsesivno nakon što je udario kantu prije dvije godine. Sada, Sharp je vraćaju neke tehnologije koja se koristi u tom retku, dok ostavljajući Kuro ime za odmor u miru. Elite marke ostat će, međutim, s novom linijom LED LCD televizora. Dostupan u 60-inčni i 70-inčni okusa, nova elita samo će biti dostupna kroz high-end trgovaca, i bit će po cijeni od 6.000 dolara i 8.500 dolara, respektivno. Pro-60X5FD će brod u SAD-u sljedećeg tjedna, a Pro-70X5FD će u prodaji krajem ovog mjeseca.

Među seta 'značajke, Sharp obećava odličan kontrast, visoka vjernost boja, te vrlo niske razine crne, zahvaljujući zona na temelju lokalnih zatamnjenje. Tvrtka tvrdi frame rate od "oko 720hz," zahvaljujući 240Hz quadrupling i skeniranje tehnologiji pozadinskog osvjetljenja. TV također uključuju Sharp quad-pixel tehnologija, dopunjuju karakteristični RGB piksela aranžman s četvrtine, žute pod-piksela. Ovo zvuči slično tvrtke Quattron tehnologije , iako Sharp ne pojavljuju se koriste to ime sa svojim novim Elite liniju. Tu je i 3D funkcije, i Internet povezivost, sa pre-naprćen Netflix, Vudu i socijalne medija aplikacije. TV također uključuju Elite Prednost uživo, za real-time udaljenim tehničke podrške. Mi smo na Elite događaju u New Yorku, tako Stay tuned za više detalja i pune ruke na kasnije jutros.

Nastaviti čitanje Sharp oživljuje Elite linija LED LCD televizora, cijena počinje na $ 6,000

Sharp oživljuje Elite linija LED LCD televizora, cijena počinje na $ 6,000 prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4. kolovoz 2011 09:40:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar