četvrtak, 4. kolovoza 2011.

Nokia N8 se koristi za snimanje najvećeg svjetskog stop-motion filma 'gutljajima' gore natjecanja (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/04/nokia-n8-used-to-shoot-worlds-largest-stop-motion-film-gulps/:
U današnjem razvija smartphone tržište, Nokia N8 čini gotovo ... drevna. Ali ako postoji bilo dvojbe da je njegova kamera je još uvijek zlato-medalja prvaka hrpa, "progutati" će ušutkati kritičare. Video pogledajte u nastavku je svjetski najveći stop-motion film , sniman na plaži u South Walesu pomoću nitko drugi nego telefona glasoviti 12 megapiksela senzor. Ok, to nije u potpunosti točno, zapravo je učinjeno na tri od njih, a ne samo jedan, uz pomoć dizalice visok masivno da ih podigne. Sve što vidite u filmu - uključujući ribar i njegov brod - je u prirodnoj veličini, najveći sceni obuhvaća preko 11.000 četvornih metara. Sumo znanosti proizvodnje, u svim svojim 90-drugi slave, spreman je za Vaše jednostavnije gledanje ovih u nastavku, kao što je kratki dokumentarni film objašnjava kako je sve siđe. Za sigurni, možete ili ćete žudimo N8 još jednom, ili zavjet nikada ne ići na pecanje opet.

Nastaviti čitanje Nokia N8 se koristi za snimanje najvećeg svjetskog stop-motion filma 'gutljajima' gore natjecanja (video)

Nokia N8 se koristi za snimanje najvećeg svjetskog stop-motion filma 'gutljajima' gore natjecanja (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4. kolovoz 2011 00:10:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Gizmodo | izvor BuzzFeed | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar