četvrtak, 4. kolovoza 2011.

Apple je induktivni tereti patenta konačno stavlja slušalice dobro iskoristiti

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/04/apples-inductive-charging-patent-application-finally-put-its-ea/:
Kako je Apple ozbiljno razmatra mogućnost dodavanja induktivne punjenja na svoju liniju IOS uređajima? Ozbiljno dovoljno poslati neke grubo nacrtana slika USPTO, barem. Tvrtka zahtjeva za "Korištenje audio kabel kao Induktivni Punjenje Coil" obrađeni danas, s nekoliko zanimljivih rješenja za problem induktivne punjenja . Prva izgleda malo kao iPhone grebanje post. To je veliki monolit namatanja audio kabel oko nekoliko puta, učinkovito okretanje kabel u induktivni primanje zavojnica. Slušalice u primjeru su metalne mreže koje služe kao kontakt za punjenje uređaja.

Drugi predloženi sustav također stavlja slušalice za rad - iako bez potrebe za to div punjenje post. Umjesto toga, slušalice skliznuti u akustični punjač, ​​koji uzrokuju njihovu zvučnika na vibriranje, stvaranje struje da su naknade uređaj. Kao i uvijek, samo zato što prijave patenta površine ne znači konačni proizvod ikada vidjeti svjetlo dana - i te metode (posebno da je veliki puni post) ne čini kao dug put da ide obrije dragocjeno milimetara koji induktivni tereti tradicionalno donosi. Ali hej, Apple sve o graciozan uređajima, a stranac stvari sigurno dogoditi.

Apple je induktivni tereti patenta konačno stavlja slušalice dobro iskoristiti prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4. kolovoz 2011 10:16:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Očito Apple |

Nema komentara:

Objavi komentar