četvrtak, 4. kolovoza 2011.

Vidljivo: Boeing 747-8 čini njegov najduži let do danas, piše ime na nebu

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/04/visualized-boeing-747-8-makes-its-longest-flight-to-date-write/:
To je uvijek zabavno pisati svoje ime na stvari - chalkboards, diplome, za prebrzu vožnju, žuti snijeg ... znate, uobičajene. Ljudi na Boeing nije mogao složiti više, što je razlog zašto oni zadatak 747-8 pilota s pisanjem jet ime na nebu na probni let preko SAD-a. Ono što bi se moglo nazvati "747-8 wuz ovdje" misija je dizajniran za test vanjske granice jumbo jet na max izdržljivosti operacije test. Uzimanje od jučer ujutro iz Seattle-Paine Field, jet poletio preko 18 država u 747 uzorak dok spustio se na zapadnoj obali malo poslije ponoći - 17 sati ukupno mayhem. Čini se kao i sve ode glatko, što znači potpuno spanking novi jet će se prodavati na Cargolux, ginormous tereta zrakoplovni, kasnije ove godine. Pisanje jet pomalo nalikuje pijani righty pokušaj na lijevo orijentirani pisanje, ali hej, tko smo mi suditi?

Vidljivo: Boeing 747-8 čini njegov najduži let do danas, piše ime na nebu prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4. kolovoz 2011 02:18:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Wired , FlightGlobal | izvor FlightAware | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar