utorak, 7. lipnja 2011.

Walmart privremeno kapi iPhone 4 cijena 147 dolara, a ne da ćete biti u mogućnosti naći jedan

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/07/walmart-temporarily-drops-iphone-4-price-to-147-not-that-youl/:
Brzo! Netko reći Walmart Crni petak nije još pet i pol mjeseci. Bez Novi iPhone u očima , trgovac prodaje 16GB verzija za 147 $ po ugovoru - vrsta štos mi bismo ga očekujemo da će se povući u nastojanju da se vrtjeti u odmor kupci. Zašto nam je zvuk tako nezahvalnim, možda pitati? Jednostavno: zato što vjerojatno neće biti u mogućnosti da biste dobili vaše ruke na jedan. Prodaju, koji se primjenjuje na AT & T i Verizon modela, traje do 30. lipnja, a samo neodređeni broj "odaberite" trgovinama čak će sudjelovati. Nije riječ o tome koliko diskontirani telefona Walmart ima Shill, ali i crno-bijele verzije su rasprodane online, što nije točno slutiti dobro za vaše šanse za postizanje pogotka jednog u osobi.

Walmart privremeno kapi iPhone 4 cijena 147 dolara, a ne da ćete biti u mogućnosti naći jedan prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 7. lipanj 2011 15:32:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink PCMag | izvor Walmart | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar