utorak, 7. lipnja 2011.

Xbox 360 Wireless kotača Brzo će stići početkom listopada za 60 $, daj ti nešto držati na

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/07/xbox-360-wireless-speed-wheel-will-arrive-in-early-october-for/:
Microsoft Kinect prijedlog kontrola može biti infiltracije sve vrste igara na ovogodišnjem E3, ali Xbox za kavu ne zanemarujući one kojima je potrebna više opipljivih shema upravljanja. Novi Wireless brzina kotača je upravo bio objavio, uz razumnu $ 60 cijena tag, a početkom listopada lansirati datum. Kao što vidite gore, to je tehnički tri trećine od kotača, ali to ne dopuštaju dodatni zelene trake svjetla će se primjenjivati ​​i, nešto što je još važnije, skup smjera i akcijske gumbe biti dodan ručke ovog upravljača provoditi . Postoji tutnjava paket unutar za force feedback i par okidač tipke na donjoj strani za razbijanje plin ili dabbing kočnice. Još slika nakon pauze.

Nastaviti čitanje Xbox 360 Wireless Speed ​​Wheel će stići početkom listopada za 60 $, daj ti nešto držati na

Xbox 360 Wireless kotača Brzo će stići početkom listopada za 60 $, daj ti nešto držati na prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 7. lipnja 2011 03:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Joystiq | izvor Major Nelson | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar