utorak, 7. lipnja 2011.

iTunes (u oblaku) 10,3 beta dostupni za preuzimanje, idemo Hands-on

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/07/itunes-in-the-cloud-10-3-beta-available-for-download-we-go-ha/:
Ako živite u SAD-u ili Kanadi onda iTunes 10,3 beta je spremna za tutnjava. Automatsko preuzimanja i pristup kupnju povijest je ograničena na IOS 4.3.3 korisnike na iPhone 3GS, iPhone 4 (GSM samo žao Verizon pretplatnika), a 3. i 4. generacije iPod touch uređaja. Nakon što u skladu s tim zahtjevima, u iTunes Cloud beta obećava da će zadržati sve svoje novonabavljene iTunes glazbu u sync između uređaja, dok dajući vam izbor preuzeti su prethodno kupili pjesme kad god želite, bez dodatnih troškova. 10,3 beta donosi značajku automatskog preuzimanja na vaše aplikacije i knjige, sada vam omogućuje da kupnju tomes s radne površine, dok ih držite u sync sa iBooks aplikaciju da radi na IOS uređajima.

Naravno, nismo mogli pomoći, ali to isprobati sami iz obje Mac i iPhone 4, tako da klikati za naš prvi dojmovi.

Nastaviti čitanje iTunes (u oblaku) 10,3 beta dostupni za preuzimanje, idemo Hands-on

iTunes (u oblaku) 10,3 beta dostupni za preuzimanje, idemo Hands-on prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 7. lipanj 2011 07:55:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Jabuka | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar