utorak, 7. lipnja 2011.

Zotac predstavio novi ZBOX mini-računala, powered by VIA's dual-core Nano X2

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/07/zotac-unveils-new-zbox-mini-pc-powered-by-vias-dual-core-nano/:
Mi pokrivene puno tla i na ovogodišnjem Computexu , ali ovdje je jedan dragulj koji skliznuo prošlosti naše radar: nova Zotac ZBOX mini-računala, powered by VIA's najnovije dual-core procesor. Mjerenje 12 x 12 x 4 cm, ovaj mali zvijer radi na VIA's low-power Nano X2 , koji je dostupan na brzinama ili 1.2 ili 1.6GHz, ovisno o Vašoj želji. Također dolazi opremljen s izvornim 64-bitni softver podršku, VIA je lokot za šifriranje podataka motor i kompatibilan je sa ostalim procesorima tvrtke, uključujući i Nano, C7, C7-M i Eden. Plus, tu je čitač SD kartica, dva USB 3.0 porta i HDMI i DisplayPort izlaze. Dostupnost i cijena ostaje misterija, ali svakako si u nadi da neće biti tako pretjeran kao i neke druge ujedat veličine računala koje smo vidjeli u posljednjih mjeseci. Steer prošlosti pauze za puni PR.

Nastaviti čitanje Zotac predstavio novi ZBOX mini-računala, powered by VIA's dual-core Nano X2

Zotac predstavio novi ZBOX mini-računala, powered by VIA's dual-core Nano X2 prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 7. lipanj 2011 01:13:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Akihabara Novosti | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar