utorak, 7. lipnja 2011.

Mozilla Webian Shell sučelje će plašt svoj OS u pregledniku (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/06/mozillas-webian-shell-interface-will-cloak-your-os-in-a-browser/:
Uz Google flote Chromebooks čineći njihovu putu na tržištu, Mozilla je odlučila objaviti slično browser-based desktop sučelje, poznat kao Webian Shell. Kao i sada, prototip app sastoji se od zaslona obuhvaća web preglednik, koji se u bitnome zamjenjuje desktop sučelje. Tu je adresnoj traci trčanje na vrhu zaslona, ​​sata u donjem desnom kutu, a kartica gumb za sve vaše web aplikacije. Razvijen kao dio tvrtke Mozilla Chromeless projekt, alat je napisan u potpunosti u HTML, CSS i JavaScript, a za razliku od Chrome, dizajniran je za pokretanje na vrhu postojećeg operativnog sustava, umjesto da ih zamijenite. Za sada, Shell je još uvijek u ranoj fazi razvoja, izgleda prilično spartanski i ne mogu kontrolirati sustava hardvera. Mozilla je, međutim, kaže da je planira uključiti više doma ekrana, podijeljenog ekrana pogleda i tipkovnice na zaslonu, među ostalim značajkama. Windows, Linux i Mac OS X korisnici mogu preuzeti Shell sada, od izvora vode. Inače, možete samo glava prošlosti break vidjeti kratki demo video.

Nastaviti čitanje Mozilla Webian Shell sučelje će plašt svoj ​​OS u pregledniku (video)

Mozilla Webian Shell sučelje će plašt svoj ​​OS u pregledniku (video) prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 6. lipnja 2011 18:38:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Digitizor | izvor Webian.org | Email ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar