subota, 4. lipnja 2011.

Fleksibilni bežični punjenja list eventualno mogao pretvoriti vaše skinny jeans hlače na vlast (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/03/flexible-wireless-charging-sheet-could-eventually-turn-your-skin/:
Fleksibilni bežični punjenja list eventualno mogao pretvoriti vaše skinny jeans hlače na vlast (video)
Ako već niste čuli, bežični punjenja je sve bijes - automobili , kamere , i, naravno, mobitela svi imaju koristi od rastuće tehnologije. Sada tim istraživača na japanski Nacionalni institut za informacijske i komunikacijske tehnologije (NICT) se prikazuje off 2D sustav za prijenos snage koji bi mogao pretvoriti u svoj džep bežični punjenja stanice. Prema svojim tvorcima, "Kad 2.4GHz visoke frekvencije signala se prenosi kroz list, on postaje bežični vodljivi objekt." Elektromagnetski valovi su zarobljeni u list i može biti koncentriran u određenim područjima, koji dozvoljava za pojedine aktivaciju više uređaja, a time i povećanje učinkovitosti - sustavi poput Qi trenutno zahtijevaju posvećena odašiljač po uređaju. NICT kaže moć pruža još uvijek je relativno slaba - oko 1W - ali to ima planove da bi na kraju dovesti tehnologiju meke tkanine. Pa možda da Snuggie za punjenje ste sanjala nije tako nepraktično nakon svega.

Fleksibilni bežični punjenja list eventualno mogao pretvoriti vaše skinny jeans hlače na vlast (video) prvobitno pojavio na Engadget na pet, 3. lipnja 2011 18:52:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor DigInfo | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar