subota, 4. lipnja 2011.

PSN 'Welcome Back "paket je tu, naše dugogodišnje globalna noćna mora je gotova

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/03/psn-welcome-back-package-is-here-our-long-global-nightmare-is/:
Dobrodošli natrag, Molim te, nemoj nas mrze
O frabjous dan! Callooh! Callay! Ozbiljno, čak i nekoliko Engadget urednici su chortling u radosti. PSN i Qriocity usluga je vraćena u Americi, Europi i Aziji i slaviti (i smiruje kipljenje frustracija svojih kupaca) Sony je lansirao svoj ​​" Dobrodošli natrag "program. Da bi bili podobni da ćete imati bio član prije 20. travnja, ali, inače, to je relativno kvalifikacijskoj besplatno. Fire up PlayStation Store i voditelj na "Welcome Back" kartica tražiti svoj par besplatne igre (koji ste dobili pet različitih mogućnosti na PS3 i četiri na PSP). Osim toga svatko dobiva mjesec PlayStation Plus gratis i tu je izbor "o nama" film rentals dostupni preko vikenda. Postoji nekoliko drugih freebies umiriti masa previše, poput 100 free stavki u PlayStation Home, dok Trenutna Plus i Music Unlimited Premium pretplatnici dobiti 60 i 30 dana brošura respektivno. Ako imate bilo goruća pitanja tek treba odgovoriti, check out prilično podugačak FAQ na izvor link i uživajte! To nije svakodnevni da tvrtka samo baca otvoriti vrata poplava na besplatne stvari.

PSN 'Welcome Back "paket je tu, naše dugogodišnje globalna noćna mora je više od prvobitno pojavio na Engadget na pet, 3. lipanj 2011 21:08:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Joystiq | izvor PlayStation Blog | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar