subota, 4. lipnja 2011.

iTunes curenja sugerira "Automatsko preuzimanje" over-the-air ažuriranja dolaze u Ios 5

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/04/itunes-leak-suggests-automatic-download-over-the-air-updates-a/:
U vodstvo-sve do ovogodišnjeg WWDC smo do sada znali tri stvari sigurno: Apple će predstaviti OS X Lion , iCloud , i ... automatski, over-the-air app ažuriranja za IOS 5 , očito. Dok je u potrazi za promjenama u iTunes, MacRumors čitatelj naletio na ovu stranicu, koja aludira na "Automatsko preuzimanje" opcija koja omogućava bežičnu sinkronizaciju. Također, činjenica da Apple iziđe iz svojih način za reći "... ako je vaš uređaj ima Automatsko preuzimanje omogućen za aplikacije" nas čini čudo što još uskoro ćete biti u mogućnosti ažurirati preko zraka. Tvrtka je od tada povukao tužibaba stranicu u iTunes, ali MacRumors uhvatio screenshot dok je još bio živ. Izgleda kao mačka je iz torbe, ali mi ćemo Vas obavijestiti kada Jobs & Co čine ga službeno je u ponedjeljak .

iTunes curenja sugerira "Automatsko preuzimanje" over-the-air ažuriranja dolaze u Ios 5 prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4 lipanj 2011 13:05:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor MacRumors | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar