subota, 4. lipnja 2011.

Nintendo Wii HD / Projekt Cafe glasina vijesti: Što će se održati za E3 gaming giganta?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/04/nintendo-wii-hd-project-cafe-rumor-roundup-what-will-e3-hold/:
Nintendo Wii HD / Projekt Cafe glasina vijesti: Što će se održati za E3 gaming giganta?
Mi smo nekoliko dana iz E3 , ono čarobno mjesto gdje snovi su i fanboys i djevojke iz svih šetnje života su istovremeno smiren i pomalo razočaran. Iznenađenja se očekuje od svih tri velike ove godine - osobito Nintendo. Kako će gaming giganta vrhu prošlogodišnje 3DS debi ? Svi znakovi upućuju na najavu Wii udarac, koji smo čuli naizmjenično spominju kao "Wii HD" i "Projekt Cafe". Glasine, curenje, a povremeno malo potvrđena informacija je jako raširen u mjesecima i tjednima vodi do događaja. Mi smo ga utkana sve zajedno u jednoj ruci vodič, kako bi bili sigurni da smo svi na istoj stranici, dođite u utorak ujutro.

Počnimo s originalnog malo informacija: još u travnju, tvrtke CEO, Satoru Iwata, Nintendo je potvrdio da je, u stvari, radi na HD udarac za Wii koji je najvjerojatnije zbog out u 2012. Nekoliko dana prije toga otkrivenje, potrebnu mutne slike konzole pojmova surfaced, detaljno kontrolera sa ugrađenim zaslon osjetljiv na dodir koji prikazuje gameplay sustava 1080p putem tehnologije pod nazivom Screen Stream. To sigurno nisu bili prvi koncepti konzola smo vidjeli - i oni su navodno prvi donio na svjetlo ljudi na 4chan.

Nastaviti čitanje Nintendo Wii HD / Projekt Cafe glasina vijesti: Što će se održati za E3 gaming giganta?

Nintendo Wii HD / Projekt Cafe glasina vijesti: Što će se održati za E3 gaming giganta? prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4. lipanj 2011 11:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink GameDynamo , eskapističku , Joystiq , AfterDawn , Kotaku | izvor GI , CVg , IGN (1) ,

Nema komentara:

Objavi komentar