subota, 4. lipnja 2011.

MobileNotifier dev snapped up by Apple za rad na IOS framework?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/04/mobilenotifier-dev-snapped-up-by-apple-to-work-on-ios-framework/:
Rekli smo da MobileNotifier nenametljiv obavijesti može biti jedan najbolji razlog za bjekstvo iz zatvora vaš IOS uređaju, i to zvuči kao Apple može pristati - Redmond Pie izvješća da je glavni developer Peter Hajas je duhovit daleko od računala u poduzeću Cupertinu za rad na sebi IOS. Hajas napisao da je uzimanje predah od MobileNotifier, a neki moderan detektivskog rada iskopali ostatak - tanko-prikrivene reference na Steve Jobs, cvrkut spominje California "plod" poduzeća, i na kraju navodni screenshot Hajas ulaska u Appleovim zaposlenika baze podataka. We're osjećaj malo bittersweet o cijelu stvar, reći istinu, jer dok smo bih radije ne moraju razbiti naše iPhone lanaca, pojam da je to sve događa sada sugerira nećemo vidjeti uvelike poboljšana obavijesti u Ios 5 , došao ponedjeljak .

[Hvala, Jeff]

MobileNotifier dev snapped up by Apple za rad na IOS framework? prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4. lipanj 2011 16:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Redmond Pie | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar