subota, 28. svibnja 2011.

Microsoft menadžer momčadi sa tinejdžera za izgradnju fuzije reaktor u svojoj garaži (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/28/microsoft-manager-teams-up-with-teens-to-build-a-fusion-reactor/:
Fusion reaktora
Normalno, ako se odrastao čovjek govori o izgradnji fuzijskog reaktora i želi svoje 13-year-old to hang out u svojoj garaži, mi bismo očekivati ​​da će osmijeh, leđa daleko polako, a možda i upozoriti vlasti. Ali, ako je čovjek Microsoft program menadžer Carl Greninger nema potrebe za pokretanje. Znanost fanatik regrutirao tim tinejdžerskim godinama, kao mladi kao 13, i radio s njima za izgradnju Farnsworth-Hirsch Fusor - (relativno) jednostavan nuklearni reaktor koji razbija zajedno atoma i proizvodi neutroni. Provjerite gotovo 20-min video nakon pauze gledati hrpa srednjoj školi djeca generirati loptu ionizirane plazme. I da mislim, sve što je u vašoj garaži je da '65 Mustang vam se zakleti da ste gonna vratiti jednog dana.

Nastaviti čitanje Microsoft menadžer momčadi sa tinejdžera za izgradnju fuzije reaktor u svojoj garaži (video)

Microsoft menadžer momčadi sa tinejdžera za izgradnju fuzije reaktor u svojoj garaži (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 28 svibanj 2011 02:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Channel 9 | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar