subota, 28. svibnja 2011.

Lodsys pomaci u-app kupnje cilj Android devs sljedeće Apple odgovor

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/28/lodsys-shifts-in-app-purchasing-target-to-android-devs-following/:

Mi figured Apple je tvrtka odgovor na Lodsys ranije ovog tjedna u pogledu njegove tužbe protiv IOS devs bi brz patenta nositelj za prelazak na svoj ​​sljedeći cilj, i siguran dosta, to izgleda kao da je cilj je odabran. Nažalost, skupina android app devs sada su se našli u Texas-based tvrtke nišan, koji je pozivajući se na iste povrede patenta da je Apple nedavno obratio, posebno odnose na in-app nadogradnju kupnje. Kao što je bio slučaj s posljednjeg kola slova, Lodsys je zahtjevan licenciranje naknade iz male, individualne programere, koji nemaju sredstava za borbu protiv nazad. Lodsys Čini se da održavanje svoje trend ignoriranja zahtjeva medija, pa smo imajući oko na patent mamac's blog kako bi vidjeli ako bilo tko dođe na površinu da brani ovaj najnoviji krug optužbi. U međuvremenu, priključiti uši dok zuji i ignoriranje poštar možda neće biti tako loša ideja ... znate, ako vam se ove stvari za život.

Lodsys pomaci u-app kupnje cilj Android devs sljedeće Apple odgovor prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 28 svibanj 2011 14:25:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink CNET | izvor Google Grupe | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar