subota, 28. svibnja 2011.

Paypal V. Google: drečeći priču o poslovnom tajnom otuđenja

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/28/paypal-v-google-a-tawdry-tale-of-trade-secret-misappropriation/:

Google i njegove poširano Paypal djelatnika dobio je tužio za poslovna tajna pronevjeru jučer, ali nismo znali prljave detalje do sada. Zaviriti u PayPal tužbu otkriva da je malo više priča. Očigledno, Paypal i Google su u pregovorima prošle godine koristiti PayPal za plaćanja u android tržište. Osama Bedier bio zadužen tih pregovora za PayPal u listopadu 2010, kada je posao trebao zatvoriti, ali je navodno anketiranje za usluge mobilnog plaćanja poziciju na Googleu u isto vrijeme (sveti sukob interesa, Batman!). Tužba tvrdi da Bedier početku odbacio El GOOG je napredak, rekao je PayPal i ponudu za posao i zavjetima da će on ostati, ali je skočio brod mjesec dana kasnije (donosi neke PayPal suradnici s njim), nakon što su regrutirani od strane Stephanie Tilenius i svemoguć dolar. Nakon što je angažirao Osama, Google staviti kočnice na PayPal posao i stvorili Google novčanik . Zatim Google, Bedier i Tilenius dobio ošamario s tužbom. Kratak rundown od pravnih potraživanja vas čeka nakon pauze.

Nastaviti čitanje Paypal protiv Googlea: drečeći priču o poslovnom tajnom otuđenja

Paypal V. Google: drečeći priču o poslovnom tajnom otuđenja prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 28 svibanj 2011 10:06:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink TechCrunch | izvor Žalba [PDF] | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar