subota, 28. svibnja 2011.

HP proširuje laptop baterija opoziv, ne želite osjetiti spali

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/28/hp-expands-laptop-battery-recall-doesnt-want-you-to-feel-the-b/:
HP želi kako bi bili sigurni da ne bi spalio, doslovno. Za treći svibnja u redu, to je izdavanje drugog ekspanziju svojih dobrovoljnih baterije podsjetiti na laptop proizveden od srpnja 2007 do svibnja 2008 - iskreno, mi smo s obzirom na praznik povodom prigodu. Svibnja 2009 vidio opoziv 70.000 baterija slijedi ekspanzija za pokriće 15.000 u Kini , što je ukupno 85.000 pogođeni prijenosna računala. To nije kraj tamo ipak, kao i daljnje širenje je staviti na mjesto tijekom svibnja 2010 pokriti još više modela, i ovaj put okolo, značajan broj lappies su dodani ikada-rastući popis. Oko pet posto od modela iz navedenog vremenskog okvira može imati problematično baterije, a HP će pružiti zamjenu za one na rizik od dobivanja malo previše vruće pod ovratnik. Ako je vaš stroj je također bio dio prethodnog podsjeća, HP je rekao one bi trebale biti potvrđena kao dobro, čak i ako ste učinili u prošlosti već. Pun mreža utjecati laptop može biti perused nakon prekida - Dan sjećanja na vikend će biti puna roštiljanje, ali ne bismo željeli da to uključuje kožu, u redu?

Nastaviti čitanje HP proširuje laptop baterija opoziv, ne želite osjetiti spali

HP proširuje laptop baterija opoziv, ne želi da se osjećate spali prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 28 svibanj 2011 00:24:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor HP | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar