subota, 28. svibnja 2011.

Gigabyte vijci SSD na matičnu ploču (tako da ne morate)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/28/gigabyte-bolts-an-ssd-to-a-motherboard-so-you-dont-have-to/:
Gigabyte Z68XP-UD3-iSSD
Gigabyte je odlučio pojednostaviti stvari za one koji žele moć SSD u svojim desktop, ali ne žele da se bave gnjavažu kupovine i spajanja jedan. Tvrtka je novo Z68XP-UD3-iSSD (catchy, zar ne?) Matična ploča dolazi sa 20GB SSD Intel 311 montirana pravo na to, koji bi trebao zvuk pomalo poznato . Nije jasno da li možete jednostavno dump datoteke na to kao normalno voziti - što se može učiniti je, međutim, koristiti Intelov Smart Odgovor tech za cache često pristupa podacima, kao što je tvoj OS, radi poboljšanja performansi. U osnovi, to se pretvara bilo koji tvrdi disk se spojite na sustav u hibridni pogon s mnogo većim rezervat bljesak uskladištenje. Odbor također ima mogućnost prebacivanja između diskretne i izgrađen-in grafički zahvaljujući Lucid Logix je Virtu . Ostatak značajke su prilično standardni zbivati: USB 3.0, par 16x PCI-E utora, i 6GB SATA priključaka. Najnoviji Z68 odbora od Gigabyte će ići na prodaju početkom lipnja, i dok mi nemamo cijenu, da smo učinili malo (PR) uokvirivanja vlastite nakon pauze.

Nastaviti čitanje Gigabyte vijke SSD na matičnu ploču (tako da ne morate)

Gigabyte vijci SSD na matičnu ploču (tako da ne morate), prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 28 svibanj 2011 15:35:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Bit-Tech | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar