petak, 6. svibnja 2011.

Sony nudi besplatan Debix identificirati zaštite protiv krađe za PSN i Qriocity hack žrtve

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/05/sony-offers-free-debix-identify-theft-protection-for-psn-and-qri/:
Sony "Welcome Back" paket slobodnog softvera i PlayStation Plus pretplata je bila lijepa gesta, ali to vam neće pomoći ako je vaša kreditna kartica prijevarom dobiva se tereti u nakon debakla PlayStation Network . To je, međutim, je upravo ono što je za Debix. Sony je najavio da će pružiti pozdravni jednogodišnju pretplatu na Debix je "AllClear ID Plus" krađe identiteta zaštite uslugu za sve PlayStation Network i Qriocity komitenata u Sjedinjenim Državama, koji će pokušati zaštititi vaše osobne podatke od zla, od strane oba praćenje poznate kriminalne aktivnosti za svoje privatne znamenki i pružanje do 1 milijuna dolara u ID krađe obuhvata osiguranja. Mi nikada iskorišten Debix, pa ne možemo jamčiti za pouzdanost, a ovaj plan doduše ne izgleda sasvim kao sveobuhvatan kao jedan Debix nudi stalnih kupaca za 10 dolara mjesečno. Ipak, neki duševni mir je ispitati kritički od puno bolje nego ništa, pa mislimo da bi mogle uzeti Sony se na njegovu ponudu i prijavite se do 18. lipnja rok. Ako želite da nam se pridružite, trebali biste pronaći potaknuće kod u vaš inbox prije dugo.

Sony nudi besplatan Debix identificirati zaštite protiv krađe za PSN i Qriocity hack žrtve prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 5. svibanj 2011 22:28:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor PlayStation.Blog | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar