petak, 6. svibnja 2011.

Elegantni Audio prestaje ugovor s 50 Cent, stavlja over-the-uho na čekanje planove

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/06/sleek-audio-terminates-agreement-with-50-cent-puts-over-the-ear/:
Vi svibanj sjećati naše kratko trčanje-u s 50 Cent natrag na CES-u gdje je najavio partnerstvo s Sleek Audio za gladak za 50, par "bežičnih hibridnih" slušalice s ugrađenim Kleer tehnologije. Danas je tvrtka otkrila da je prekinuo svoje sporazum s G-Unit Brands, 50-licenciranja tvrtki, te da će biti "preispitujemo našu Wireless Hybrid over-the-uho slušalica na neki kasniji datum". Nema riječi o tome zašto je otišao collboration naopako, a tvrtka je samo ukazuje na to da je odlučio da se usredotoči na svoje u uhu prinose umjesto. Naravno, mi imamo način više od 21 pitanja o tome što je odnos ide kiselo, ali ga mrzim ili ga vole, njegovan od 50 je više nema. Obeshrabrujuće PR nakon pauze.

Nastaviti čitanje Uglađen Audio prestaje ugovor s 50 Cent, stavlja over-the-uho planovi na čekanju

Elegantni Audio prestaje ugovor s 50 Cent, stavlja over-the-uho na čekanje planove prvobitno pojavio na Engadget na pet, 6. svibanj 2011 14:49:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar