petak, 6. svibnja 2011.

Samsung uliti 4G kazaljka-na

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/05/samsung-infuse-4g-hands-on/:
Vidjeli smo ga powered dolje i imao je dangled ispred nas i sada, četiri mjeseca nakon lansiranja, mi smo napokon imali priliku igrati sa stvarnim, radni Samsung uliti 4G . Ovaj 4,5-inčni superphone - najveći Sammy je napravio do sada - osjeća iznenađujuće svjetlo u rukama, bez obzira na širinu. To je u velikoj mjeri zahvaljujući ludo-8.99mm tanak profil, uz suptilno teksturom backside. Super Plus AMOLED zaslon, koji obećava da će biti svjetliji nego Super AMOLED kao i lakši za prikaz u izravnoj sunčevoj svjetlosti, je jednostavno zapanjujuća. Mi smo bili ozbiljno impresionirani punchy boje i duboke crne nijanse, iako to vanjski test će morati čekati još jedan dan.

Blessedly, Samsung omogućuje one jarke boje govore same za sebe - to učitava telefon s android dionica 2,2 i suzdržala od njega saddling s TouchWiz UI. Slušalica oblozi jedan - ne dual - core 1.2GHz procesor, ali nećete primijetiti ili njege koliko jezgri ima osim ako ste presedan narkoman - telefon pokreće aplikacije žustro, dok je zaslon osjetljiv na dodir je osjetljiv i uvijek precizno. Primijetili smo da nary kašnjenje kao što smo Provučeno među sedam dom ekrani i primjena tri stranice. Govoreći na brzinu, ovo je AT & T je prvi uređaj na obećanje max brzine od 21 Mbps . Samsung je održao press događaj u New Yorku restoran s lošeg prijema, nažalost, i imamo osjećaj puzeći stope smo uočili off-kamera nemojte to učiniti telefon pravde. Mi smo šetnju odavde s jednom od tih loših dječaka, a mi smo stoked u potpunosti ga staviti preko svojih koraka u idućih nekoliko dana. Mi ćemo se vratiti s in-dubina pregled, ali u međuvremenu, imaju gusak na galeriju close-up metak u nastavku.

Samsung uliti 4G kazaljka-na prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 5. svibanj 2011 17:22:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | &

Nema komentara:

Objavi komentar