petak, 6. svibnja 2011.

Metal detektora i smartphone čine prekrasne, mina njuškanje glazbe zajedno

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/05/metal-detectors-and-smartphones-make-beautiful-mine-sniffing-mu/:
Latice
Harvard istraživači su se vjenčali smartphone na detektor metala kako bi stvorili latice, niske cijene način za poboljšanje moje otkrivanje u trećem zemalja svijeta. Tradicionalno, lociranje mina je potrebno pažljivo obučeni uho razlikovati smrtonosne eksploziva iz, recimo, može. Ovaj novi sustav uklanja neke nagađanje koje mapiranje oglasiti na zaslonu mobitela, stvara siluetu što je ispod površine. Slični rezultati su ostvarene pomoću akustičnih senzora, ali do sada su bili degradirani na istraživačke projekte i da će vjerojatno biti preskupe za korištenje gdje su oni najpotrebniji. Ne samo treba jednostavnost latica (koja se zalaže za poboljšanje uzorak alat za pomaganje mina Sensing) čine ga jeftin i jednostavan za implementaciju, ali u testovima početnik de-rudari bili u mogućnosti da poboljšaju svoje performanse za 80 posto - to je najmanje malo manje hrabri humanitarci ide "bum" u polju.

Metal detektora i smartphone čine prekrasne, mina njuškanje glazbe zajedno prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 5. svibanj 2011 21:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink PhysOrg | izvor Harvard novinama | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar