petak, 6. svibnja 2011.

App pregled: Planetarna za ipad

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/06/app-review-planetary-for-ipad/:
Ipad music player nije mnogo promijenio od svog debija, a za razliku od svog desktop kolega, također nema izgrađen-in music vizualizator za vaše mesmerization. Srećom, za ljudi koji traže načine da bi začinio svoje ipad glazbenog iskustva, ti sada imaju novu mogućnost: Planetarni, po Bloom Studio. Kao što možete reći po imenu i slici iznad, ono što ovdje imamo je vizualno privlačan app za upoznavanje vašeg tablet glazbene knjižnice. To je vrlo jednostavan: svaki umjetnik ili bend je prikazan kao zvijezda, okružen albuma u obliku kruži oko planeta, a onda imate pojedinačne pjesme prikazuje kao sateliti u orbiti svaki album.

Tijekom reprodukcije, svaki trag ostavlja iza sebe trag na njegovoj orbiti navesti svoje vrijeme izvođenja, iako možete sakriti orbiti linije (i naljepnice) ako ih previše odvlače pažnju. Za odabir druge albumima ili izvodacima, dobra stara prikliještiti-to-zoom ili jednostavno pritiskom na drugim 3D objekata će vas premjestiti između mjeseca i zviježđa, ili možete jednostavno kuckati na dnu-centar gumb za skok ravno za selektor pismo za umjetnike. Očito, bivši je više zabava unutar prvih nekoliko sati, ali nakon neko vrijeme smo se našli preferiraju brže opciju preskočiti odležan animacija. Voditelj prošlosti pauzu za punu dojam i demo video.

Nastaviti čitanje App pregled: Planetarna za ipad

App pregled: Planetarna za ipad prvobitno pojavio na Engadget na pet, 6. svibanj 2011 15:14:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor iTunes , Bloom Studio | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar