petak, 6. svibnja 2011.

Xerox poslovna vašeg mozga oslobađa svoj inbox od dosadnih suradnicima

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/06/xeroxs-business-of-your-brain-liberates-your-inbox-from-annoyin/:
Ako radite u uredu, izgledi su vaša Spremnik je pun Oscara anketama, baby slike, fantasy nogomet savjete, te razne druge prepreke stoje na putu do završetka tih TPS izvješća. Zahvaljujući Xerox poslovna svog mozga, da napokon mogu nositi s pitanjem iz pasivne agresivnih udobnosti vas vlastiti spremnik. Slobodan Microsoft Outlook plugin daje vam do znanja tko je škropljenje u većini uzvik oznakama i poštapalice po e-mail, koji šalje poruke najduže, i primatelja koji su gubit svoje vrijeme s e-poruke koje samo reći "hvala". To je lijepo započeti, ali mislimo da ćemo držati se za premium verziju koja će eksplodirati svakog Troll lutku u roku od 50-stopalo radijus. Sada se vratiti na posao - čim ste učinili checking out video i PR nakon pauze.

Nastaviti čitanje Xerox poslovna vašeg mozga oslobađa svoj ​​inbox od dosadnih suradnicima

Xerox poslovna vašeg mozga oslobađa svoj ​​inbox od dosadnih suradnicima prvobitno pojavio na Engadget na pet, 6. svibanj 2011 01:23:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Poslovni vašeg mozga | Email ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar