petak, 6. svibnja 2011.

Google Earth dobiva optimizirane za Honeycomb tablets, fotografije interijera pogodak Google Maps sljedeći tjedan

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/05/google-earth-gets-optimized-for-honeycomb-tablets-interior-phot/:
Postoji svibanj su blagi nedostatak Honeycomb optimizirane aplikacije da ide uz prvi krug tablets, ali stvari su sada počinju da pokupite malo , a Google sada ima popuniti još jedan jaz sebe. To je samo objavio Honeycomb optimizirana verzija Google Earth , koji donosi podršku za potpuno teksturama 3D zgradama koje možete pogledati od razine ulice, kao i nove akcije bar na vrhu koji omogućava prelazak između slojeva i druge opcije. Štoviše, Google je također danas objavila da je njezin novi poslovni Fotografije značajku za Google Maps (Mjesta, posebno) će se početi roll out sljedeći tjedan, nudeći ono što je učinkovito Street View unutar trgovaca i drugih objekata - s vlasnikom dopuštenje, naravno. Šef o prošlosti pauzu za demonstraciju kako će raditi.

Nastaviti čitanje Google Earth dobiva optimizirane za Honeycomb tablets, fotografije interijera pogodak Google Maps sljedeći tjedan

Google Earth dobiva optimizirane za Honeycomb tablets, fotografije interijera pogodak Google Maps sljedeći tjedan prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 5. svibanj 2011 18:26:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Službena Google Blog , Android Market | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar