srijeda, 20. travnja 2011.

Google Map Maker je klon Karte, osim možete piskarati lokalnih podataka sve preko njega

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/19/googles-map-maker-is-a-clone-of-maps-except-you-can-scribble-l/:
Google može imati sakrio lokacija svakog WiFi pristupne točke i pogodnost dućan goodie širom svijeta, ali postoje stvari koje čak 360 stupnjeva kamere, masivne algoritmi i self-vožnje automobila ne može učiniti, stvari kao što su karte iz svih mjesta svoje omiljene susjedstvo progoni. To je razlog zašto Google vam treba. Ovaj tjedan, tvrtka oslobođeno Google Map Maker na Sjedinjene Države, koje je u osnovi paralelna verzija Google Maps da svatko može dodati - zadebljavali iz postojeće mreže s dodatnim detaljima kao što su precizna struktura, tajnih prolaza, što god vam je stalo da se ime . Google planira za pregled svih crowdsourced uređivanja, međutim, tako da neće biti sasvim slobodan-za-sve - pripremiti za malen zalogaj skepticizma kada odati mjesta ukopanih nuklearnih lansirati silosi, stranac artefakata, i vaše lokalne Jedi dojo.

Google Map Maker je klon Karte, osim možete piskarati lokalnih podataka sve preko njega prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 19, 2011 22:12:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Google Lat Long Blog | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar