srijeda, 20. travnja 2011.

Istraživači show off DLC projekcijskog zaslona vidljiva u svijetlim uvjetima osvjetljenja

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/19/researchers-show-off-dlc-projector-screen-viewable-in-bright-lig/:
Jedan od udaraca protiv projektori oduvijek je bio da oni nisu u mogućnosti to obaviti u njihovu punom osim ako je soba potpuno tamne, ali da na kraju može se promijeniti ako neki istraživači iz Japana Tohoku University imaju svoj ​​način. Oni su razvili projekcijskog zaslona na temelju Difuzni Light Control (ili DLC), koja dopušta samo svjetlo projektora biti difuzno prema onima koji žele na ekranu, dok su sve ostale ambijentalnog osvjetljenja ili apsorbira ili reflektira daleko. Naravno, to ne znači da ekran je sasvim spreman za vaš dom kazalište ili uprave. Kao što možete vidjeti gore, trenutni zaslon se sastoji od malih ploča koje ostavljaju neki primjetna šavova, i to očito još uvijek ima znatan problema u izravnoj sunčevoj svjetlosti, iako su istraživači uvjereni oba od tih problema na kraju može biti prevladana. Šef na prošlost break to provjeriti na video.

Nastaviti čitanje Istraživači show off DLC projekcijskog zaslona vidljiva u svijetlim uvjetima osvjetljenja

Istraživači show off DLC projekcijskog zaslona vidljiva u svijetlim uvjetima osvjetljenja prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 19, 2011 21:09:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor DigInfo TV | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar